čtvrtek 1. února 2018

Program zájezdu



1. den – odjezd, cesta přes Německo a Belgii do francouzského přístavu Calais.

2. den – Po vylodění v Doveru se vydáme severozápadním směrem do Londýna, kde navštívíme královskou observatoř Greenwich překročíme nultý poledník. Poté se svezeme lodí po řece Temži kolem Isle of Dogs až k mostu Tower Bridge, kde navštívíme expozici a poté londýnský hrad The Tower. Poté se podíváme se na památník velkého požáru Londýna a dojdeme k monumentální St. Paul´s CathedralV podvečer přejdeme Millennium Bridge a podíváme se ke galerii Tate Modern. Večer odjezd na ubytování, večeře.

3. den -  Po snídani vyrazíme na výlet do městečka Windsor, kde navštívíme největší hrad ve Velké Británii, sídlo královské rodiny. Poté přejedeme k asi nejslavnějšímu pravěkému megalitickému monumentu v Evropě - StonehengeOdpoledne se zastavíme v nedalekém městě Salisbury, kde navštívíme nádhernou gotickou katedrálu s nejvyšší kostelní věží v Británii a s vystaveným originálem Velké listiny svobod z r. 1215. Večer odjezd na ubytování a večeře.

Image result for oxford4. den - po snídani návštěva univerzitního města Oxford. Nejprve si prohlédneme historické centrum a navštívíme Christ Church College (univerzitní kolej s kaplí a jídelnou, jež se stala kulisou pro natáčení filmu Harry Potter), dále Merton College, The Sheldonian Theatre, Bodleian Library. Odpoledne navštívíme filmové ateliéry Warner Bros Studios - expozici o natáčení filmů o mladém kouzelníkovi. Večer se vrátíme na ubytování do hostitelských rodin

5. den – Poslední den v Anglii vyrazíme opět do Londýna. Čeká nás procházka místy, která se nejvíce zapsala do historie města: uvidíme Buckingham Palace, Westminster Abbey, vládní třídu Whitehall, náměstí Trafalgar Square, Piccadilly Circus a Leicester Square, čínskou čtvrť Soho. Navštívíme vyhlídkové kolo London Eye. Odpoledne nakoupíme suvenýry, přejedeme lodí po Temži k autobusu a odjedeme do Doveru, kde se nalodíme na trajekt a odplujeme do Francie.

6. den –  v odpoledních hodinách příjezd ke škole.

Cena zahrnuje:
  • autobusovou dopravu včetně přistavení autobusu ke škole
  • 3 x ubytování v hostitelských rodinách s plnou penzí (oběd formou balíčku)
  • přepravu přes kanál La Manche (cesta tam trajekt, zpět Eurotunel nebo dle přání školy a dostupnosti přepravy)
  • služby průvodce CK
  • informační materiály a plánky
  • zákonné pojištění pro případ úpadku CK
  • pojištění léčebných výloh, úrazu, osobních věcí, odpovědnosti za způsobenou škodu, zrušení (storna) zájezdu a asistenční služby od ČSOB pojišťovny.

Program ke stažení

Žádné komentáře:

Okomentovat